MENU

  Nieuws december 2019

  Milieuraad actief in de daltonweek

  02 december 2019 Milieuraad actief in de daltonweek

  In de eerste daltonweek van dit schooljaar was de milieuraad weer flink actief aan de slag in de schooltuin. Leerlingen mochten zich inschrijven om een kijkje te nemen bij de milieuraad en wat zij allemaal doen. Lees meer »

  Met onze robots naar Brightday

  02 december 2019 Met onze robots naar Brightday

  Op zaterdag 23 en zondag 24 november lieten onze robots Nano en Rugged zich van hun beste kant zien op Brightday, een techfestival in Haarlemmermeer. Dertig trotse technasiumleerlingen maakten in opdracht van Robotwise de bezoekers enthousiast voor programmeren en robotica. Lees meer »

  Muzikale sterren stralen op het podium

  02 december 2019 Muzikale sterren stralen op het podium

  Op vrijdag 29 november lieten onze muzikale leerlingen zich weer van hun beste kant zien op de HP muziekavond. Voor €1,50 kon iedereen twee uur lang genieten van hun podiumprestaties. Het was een avond vol surprises en kadootjes, aldus onze vaste verslaggeefster. Lees meer »

  A picture says more than a thousand words

  02 december 2019

  Zevenentwintig mavo-leerlingen uit klas 1 t/m 4 zijn in groepjes van 3 tijdens de daltonweek aan de slag gegaan met Engelse spreekwoorden en maakten er posters en animatiefilmpjes bij. Het was een zeer succesvolle praktijkopdracht. Bekijk het resultaat! Lees meer »