MENU

  Nieuws juni 2019

  Betrokken ouders in de Ouderraad

  18 juni 2019

  De ouderraden van Helen Parkhurst kijken terug op een productief jaar. Een jaar waarin vanuit verschillende afdelingen, maar ook schoolbreed, financiële bijdragen werden geleverd aan bijzondere projecten, en de schoolleiding kritisch werd gevolgd én gesteund. Ook meedenken? Heel graag! Lees meer »

  Taaldorp Frans: net als in het echt

  13 juni 2019 Taaldorp Frans: net als in het echt

  Wat doe je als je opeens in een Frans dorp wordt gedropt en je je alleen nog maar verstaanbaar kunt maken in het Frans? Dat hebben de leerlingen van alle derde klassen mavo, havo en vwo op 11 juni ervaren tijdens het Taaldorp op Helen Parkhurst. Lees meer »

  Jocy Celie kampioen schermen

  12 juni 2019 Jocy Celie kampioen schermen

  In het Pinksterweekend werden de NL Kampioenschappen Schermen georganiseerd in Alkmaar. HP-leerling Jocy Celie verdedigde haar titel bij de categorie cadetten en werd weer onbedreigd NL Kampioen! Lees meer »

  HP-leerlingen Noah Haase en Kirsten de Wit – NK kampioenen badminton 2019

  06 juni 2019 HP-leerlingen Noah Haase en Kirsten de Wit – NK kampioenen badminton 2019

  Met aan de overkant van de straat een groot badminton trainingscentrum, is het niet verwonderlijk dat veel toptalent in de badmintonsport ervoor kiest op Helen Parkhurst naar school te gaan. HP- leerlingen Noah Haase en Kirsten de Wit werden in het Hemelvaartsweekend NK kampioen in de leeftijdscategorie onder 15 jaar. Lees meer »

  Leerlingen organiseren benefietfestival voor KWF

  04 juni 2019 Leerlingen organiseren benefietfestival voor KWF

  Op 5 juli a.s. is er een benefietfestival voor KWF Kankerbestrijding op het Stadhuisplein in Almere. Het festival wordt georganiseerd door HP-leerlingen. Kom tussen 12.30 en 15.00 uur langs! Lees meer »