MENU

450 HP- leerlingen gaan dansen als een ster

1 maart 2017

Op maandag 6 en dinsdag 7 maart nemen 450 leerlingen van Helen Parkhurst deel aan een groots opgezet dansproject: ‘Dansen als een ster’. De leerlingen worden begeleid door docenten en professionele dansers van de Stichting Dans en Theater.

Het is de allereerste keer dat dit project Flevoland aandoet. De leerlingen van alle tweede klassen doen er aan mee. Het duurt twee dagen, waarbij voor iedere leerling één dag volledig in het teken van dansen staat. De reguliere lessen vervallen op die dag. We starten dan om 14.30 uur en gaan door tot 21.30 uur. De dag na het dansproject hebben de deelnemende leerlingen het eerste lesuur vrij. De dag dat de leerlingen niet dansen, hebben zij gewoon les. Misschien dat het rooster een kleine wijziging bevat.

Op de dansdag wordt de klas verdeeld in groepjes van vijftien die verschillende dansen voorbereiden voor publiek. ’s Avonds worden bezoekers dan in een verduisterde school door gidsen met zaklampen naar de diverse optredens gebracht. Het belooft een spectaculaire avond te worden waar veel te zien en te beleven valt.

Ouders/verzorgers, familie en vrienden zijn van harte welkom (in principe 2 kaartjes per leerling, maar niet iedereen komt natuurlijk):

Datum: maandag 6 of dinsdag 7 maart 2017

Inloop: 18.30 tot 18.50 uur

Start: 19.00 uur

Eindtijd: 21.30 uur

Plaats: Helen Parkhurst, Bongerdstraat 1, Almere

« ga terug