MENU

Doe iets liefs voor een ander

21 april 2020

In het kader van 'Doe iets liefs voor een ander', hebben docenten Daphne Oudmaijer en Paulien Rutten hun mentorklas verrast met een bezoekje, snoepje en berichtje.

Doe iets liefs voor een ander

 Paulien Rutten: “We hebben veilig vanaf 1,5M gezwaaid en het pakketje met gepaste afstand bezorgd, hoor! We hopen zo onze mentorklas aan te moedigen om ook iets liefs voor een ander te doen.” Een mooi initiatief dat navolging verdient.

En nog een mooi gebaar…De ouderraad heeft onze medewerkers met een attentie bedankt voor hun inspanningen tijdens de coronacrisis. Voorzitter Janine Vos: ‘Als betrokken ouders willen wij jullie graag laten weten dat we enorm veel respect hebben voor jullie allemaal. De flexibiliteit van docenten om “van de een op de andere dag” online les te geven en alles wat dat met zich mee brengt is bewonderenswaardig. Petje af! Chapeau ook voor de mensen die dit qua ICT hebben mogelijk gemaakt. Ook willen we de schoolleiding en administratie bedanken voor de goede communicatie richting de ouders wat betreft alle maatregelen en gevolgen daarvan. We weten dat we er nog lang niet zijn….Houd vol! Keep up the good work! Blijf gezond!”

 

« ga terug