MENU

Gastsprekers gezocht!

3 april 2019

Ook dit jaar wordt op het Helen Parkhurst een Studium Generale georganiseerd voor de 4 havo en 4/5 vwo klassen. We zijn op zoek naar inspirerende gastsprekers. Het liefst bieden we een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan. Bent u/ben jij een enthousiaste inspirerende spreker die wat uurtjes aan onze leerlingen wil besteden?

Hoe ziet het Studium Generale eruit?

Het doel van het Studium Generale is om onze leerlingen kennis te laten maken met de wereld buiten de schoolmuren. Hiervoor nodigen wij gastsprekers uit verschillende disciplines uit: mensen uit de wetenschap (universiteit en hogeschool), mensen uit de medische wereld, het (technisch) bedrijfsleven, hulpverlening, de kunstwereld en de dienstverlenende sector. Wij bieden het Studium Generale aan voor onze bovenbouwleerlingen van 4havo, 4vwo en 5vwo van alle profielen (Cultuur & Maatschappij, Economie & Maatschappij, Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid).

Dit jaar vindt het Studium plaats op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 juli. In de ochtend van 09.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.

Naast enorme dankbaarheid van onze leerlingen voor uw inzet bieden wij u een lekkere lunch aan en hebben wij voor u een leuke attentie.

Interesse? Vragen of aanmelden: k.dijkhof@helenparkhurst.asg.nl.

Telefoon 036-535 7001 of mobiel 06-49 333 413

« ga terug