MENU

Kom 2 februari kijken op HP!

26 november 2018

Op zaterdag 2 februari 2019 is onze Open Dag van 9.30 tot 13.00 uur voor leerlingen en ouders/verzorgers van de basisscholen die meer willen weten over de overstap naar de middelbare school. Kom een kijkje nemen, sfeer proeven en doe mee aan leuke activiteiten die onderdeel uitmaken van ons onderwijs!

Door het hele schoolgebouw zal er van alles te beleven zijn, waarbij we een beeld willen geven van wat er allemaal op Helen Parkhurst wordt aangeboden. Kinderen kunnen aan diverse activiteiten deelnemen, maar iedereen kan ook gewoon rondlopen en vragen stellen. In de aula staan vertegenwoordigers van onze schoolleiding, ouders en leerlingen u graag te woord. Er zijn ook hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Onze hulpleerlingen lopen rond en kunnen u de weg wijzen door het gebouw en vertellen over hun ervaringen op onze school. Docenten en andere medewerkers staan eveneens klaar voor uw vragen, in de gangen, werkplaatsen en vaklokalen. Als u in november onze informatieavonden hebt gemist, geen nood. U krijgt op 2 februari alsnog de kans om dezelfde presentatie bij te wonen.

Wilt u uw kind aanmelden voor komend schooljaar? Ga dan naar 'Nieuwe leerlingen' op deze site. U vindt bij de knop 'Aanmelden' de benodigde informatie. Tijdens de Open Dag kunt u uiteraard ook meteen een inschrijfformulier ophalen in de aula. Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen naar: 036 5357000.

Tot ziens op zaterdag 2 februari tussen 9.30 en 13.00 uur op de Bongerdstraat 1 in Almere. U bent van harte welkom!

PS. Verzoek om zoveel mogelijk per fiets of bus te komen, of anders uw auto te parkeren in de daarvoor bestemde vakken. Parkeren is gratis. U kunt uw auto ook iets meer verderop kwijt, bijvoorbeeld op het parkeerterrein bij de GGD achter de flats aan de Cinemadreef.

« ga terug