MENU

Mooie optredens tijdens HP Muziekavond

13 december 2017

Op 12 december hebben we kunnen genieten van mooie optredens, verzorgd door leerlingen uit 3 en 4mavo en 4 en 5havo. Verslag van een enthousiaste docent. HP heeft een 'boyband'!

Mooie optredens tijdens HP Muziekavond

“Het was een avond die qua diversiteit van de optredens sterk deed denken aan de fantastische muziekavonden uit het verleden toen de leerlingen uit 4-, 5- en 6vwo nog muziek konden kiezen.

 

Natuurlijk waren er vocalisten die er af en toe naast zaten. Door zenuwen of onervarenheid, eigenlijk boeit dat niet. Want ook zij zongen hele mooie zuivere stukjes. Ik verheug me erop hen bij komende muziekavonden vocaal te zien groeien.

 

Er werden Nederlandse, Engelse en Spaanse nummers gezongen. Er waren zelf gecomponeerde pianostukken, al dan niet met zang. Ballads en wat steviger nummers, een danseres met perfecte lichaamsbeheersing, de avond vloog om. Kippenvelmomenten en publiek dat voor de pauze mee ging dansen op het podium.

 

De avond werd perfect afgesloten door, zoals de presentator fijntjes aankondigde, HP’s eigen boyband. Ik werd spontaan fan van hen.

 

Mirjam, Kirsten, Richard en HPTPTPT, bedankt!”

« ga terug