MENU

Open dagen 25 en 27 januari a.s.!

7 januari 2018

Op donderdag 25 januari (19.00 - 21.00 uur) en op zaterdag 27 januari (10.00 - 12.30 uur) is Helen Parkhurst geopend voor leerlingen en ouders/verzorgers die voor de schoolkeuze staan en andere belangstellenden. De school is dan in bedrijf.

Door het hele schoolgebouw zal op genoemde data van alles te beleven zijn, waarbij we proberen zo goed mogelijk een beeld te geven van ons aanbod en onderwijs. Bezoekers kunnen aan diverse activiteiten deelnemen, maar ook gewoon rondlopen en vragen stellen. In de aula is een informatiemarkt met kraampjes en daar kunnen bezoekers ook iets te eten of te drinken kopen.

Als u in november onze informatieavonden hebt gemist, krijgt u alsnog gelegenheid om dezelfde presentatie bij te wonen. U krijgt dan algemene informatie over ons daltononderwijs.

Onze hulpleerlingen lopen in groene t-shirts rond en kunnen u de weg wijzen door het gebouw en vooral ook vertellen over hun ervaringen op onze school. Docenten en andere medewerkers staan eveneens klaar voor uw vragen, in de gangen, werkplaatsen en vaklokalen.

Wilt u uw kind aanmelden voor komend schooljaar? Ga dan naar 'Nieuwe leerlingen' op deze site. U vindt bij de knop 'Aanmelden' de benodigde informatie. Tijdens de open dagen kunt u uiteraard ook meteen een inschrijfformulier ophalen in de aula. Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen naar: 036 5357000.

Wij hopen u op donderdag 25 of zaterdag 27 januari te zien op de Bongerdstraat 1 in Almere. U bent van harte welkom!

Donderdag 25 januari (19.00 - 21.00 uur)

Zaterdag 27 januari (10.00 - 12.30 uur)

Verzoek om zoveel mogelijk per fiets of bus te komen, of anders uw auto te parkeren in de daarvoor bestemde vakken. Parkeren is gratis. U kunt uw auto ook iets meer verderop kwijt, bijvoorbeeld op het parkeerterrein bij de GGD achter de flats aan de Cinemadreef.

« ga terug