MENU

Daltonplan.nl

Daltonplan.nl presenteert resultaten van onderzoek, artikelen over onderzoeksthema's en interessante documenten. De site is bovendien een medium voor uitwisseling en discussie onder daltondocenten en daltondeskundigen. De site wordt elke maandagochtend ververst.

www.daltonplan.nl

Dalton International

Wereldwijd netwerk van Daltonscholen gericht op internationale samenwerking. Hier zijn nieuwsbrieven te vinden over internationale conferenties en allerlei bronnenmateriaal.

www.daltoninternational.org

Nederlandse Dalton Vereniging

Op de site van de Nederlandse Dalton Vereniging is informatie te vinden voor vier doelgroepen: ouder, student, docent, schoolleider/verenigingslid. De Nederlandse Daltonvereniging is de organisatie waarbij alle Daltonscholen zijn aangesloten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Daltonveld? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief.

www.dalton.nl

Dalton.nu

De site Dalton.nu is de plek voor tips, achtergronden en ideeën, delen van materialen en meer. Op de site staat onder andere een interessante film over Helen Parkhurst. Je kunt je inschrijven voor een digitale nieuwsbrief.

www.dalton.nu

Dalton Voorburg

Hoe doen ze het ergens anders? Kijk op de site van Dalton Voorburg. Op deze site is onder andere een leuke film te bekijken over Daltononderwijs in de praktijk.

www.daltonvoorburg.nl