MENU
Stel je vraag...

Welkom,
Jij kunt hier terecht met al jouw vragen op het gebied van seks en je gezondheid. Ik ben schooldokter in Almere en werk bij GGD Flevoland. Ben je onzeker over bijvoorbeeld je verliefdheid, heb je vragen over (on-)veilige seks, SOA en anticonceptie, wil je meer weten over veranderingen aan je lichaam, vind jij jezelf te dik of te dun, of heb je een vraag over iets anders? Stel hier gerust anoniem je vraag aan mij. Jouw vraag of probleem is nooit gek, stom of raar.

Mijn vraag gaat over:  *
 Gezondheid
 Seksualiteit 
 Iets anders
Mijn e-mailadres is:  * 
Nogmaals mijn e-mailadres is:  * 
Ik ben een:  *
 Jongen
 Meisje
Mijn leeftijd is: * 
Mijn woonplaats is:  *
Mijn vraag is: * 
Type de code over.
 Vernieuwen
* verplicht 

Wanneer je een vraag stelt aan de schooldokter wordt hier zeer zorgvuldig mee omgegaan: Alles blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en de schooldokter. De schooldokter helpt je zoveel mogelijk met het vinden van een oplossing voor je vraag of probleem. Je hoeft niet bang te zijn dat de schooldokter je vraag met je ouders/verzorgers bespreekt. Vragen die binnen komen worden alleen bekeken door de schooldokter. De schooldokter stuurt je vraag en/of gegevens niet door aan anderen, ze worden niet gepubliceerd op een website of worden gebruikt voor andere doeleinden.

2013 | Ook ‘Vraag de schooldokter’ op uw website? Voor alle vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met GGD Flevoland. De contactgegevens vindt u in de privacyverklaring.