MENU

Examenklas tekenen naar Amsterdam

20 februari 2018

De mavo-examenleerlingen met het vak tekenen in hun pakket zijn op 8 februari naar Amsterdam geweest, mede dankzij een financiële bijdrage van de ouderraad.

Examenklas tekenen naar Amsterdam

De OR mavo houdt zich o.a. bezig met het toekennen van de projecten voor de daltonweken. Daar is het afgelopen jaar heel goed gebruik van gemaakt door de docenten. Ouders betalen ieder jaar een financiële bijdrage, waar de OR mavo toezicht op houdt.  Voor de eindexamenleerlingen van de mavo heeft de OR mavo  een financiële bijdrage kunnen leveren in de reiskosten richting Amsterdam.

Het was 8 februari een topdag in Amsterdam met de examenklas tekenen: een inspirerende dag in het kader van de voorbereiding  van het examenthema ‘de Stad’. We zijn naar het Rijksmuseum geweest. Daarna hebben we een rondleiding in het Stedelijk gehad. Na een korte pauze op het Leidseplein zijn we met de pont naar Amsterdam Noord gegaan om het contrast met de drukte van de stad te ervaren. Leerlingen en wij (ook oud-collega Peter Kuijpers was mee) vonden deze dag: GEZELLIG, INSPIREREND, GEWELDIG, LEERZAAM, INTERESSANT EN BIJZONDER PLEZANT.

Florien Vernooy en Marjet Koppenberg, docenten beeldende vorming en tekenen

 

« ga terug