MENU

HP scoort goed op de OVC Crossloop

28 november 2018

Op dinsdag 27 november was de OVC Crossloop. Verdeeld over verschillende categorieën was Helen Parkhurst aanwezig met 41 leerlingen. Alle gestarte deelnemers hebben de finish gehaald van wie vier een podiumplaats wisten te bemachtigen.

HP scoort goed op de OVC Crossloop

De OVC Crossloop kent een lange traditie. Dit jaar was het al weer voor de achttiende keer dat het Oostvaarders College met succes deze loop organiseert. De crossloop wordt afwisselend gelopen op zachte en harde ondergrond en de inschrijving staat open voor alle Almeerse scholen. In totaal stonden er 565 leerlingen aan de start.

Voor Helen Parkhurst waren er zowel deelnemers uit klas 1 als deelnemers uit de bovenbouw, meisjes en jongens. Ondanks dat het best koud was op deze dag, was het enthousiasme niet minder. Elk half uur was er een start. Afhankelijk van de categorie waren de afstanden 3700 meter, 3000 meter en 2650 meter.

De sectie Bewegingsonderwijs is er trots op dat alle gestarte deelnemers de finish hebben gehaald. Voor sommige leerlingen was dit namelijk echt een eerste kennismaking met het hardlopen over een langere afstand. Hulde!

Daarnaast waren er ook diverse podiumplaatsen voor Helen Parkhurst:

Meisjes bovenbouw (klas 4,5,6); eerste plaats Dirkje Lebouille, derde plaats Iza de Waal

Meisjes klas 3; derde plaats Tess Postma

Meisjes klas 2; derde plaats Demi Engel

Namens de sectie Bewegingsonderwijs, alle deelnemers dank voor jullie deelname.

Josse Willemars en Dennis van Hinte

« ga terug