MENU

Live Virtuele Open dag d.d. 16 januari 2021 gemist?

11 januari 2021

Helen Parkhurst heeft op zaterdag 16 januari 2021 van 09:30 – 13:00 uur een live Virtuele Open Dag georganiseerd. Deze Open Dag was bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor het onderwijs op Helen Parkhurst. Heeft u deze live Open dag gemist, geen probleem.....

Live Virtuele Open dag d.d. 16 januari 2021 gemist?

 

Deelname

Inschrijven vooraf was niet nodig. Iedereen kan nog steeds een kijkje nemen en onze ‘Virtual Experience op Helen Parkhurst’ ervaren, via de link op onze website. 

360 graden video’s

Tijdens deze 'Virtual Experience' loopt u virtueel ‘rond’ in school. Door middel van 360 graden video’s bieden wij een kijkje in onze school en geven informatie over de verschillende opleidingsmogelijkheden en informatie over (dalton)onderwijs, technasium, het bèta-mavo programma en topsportbegeleiding. 

Daarnaast is er ook informatie beschikbaar over de zorg/begeleiding op school en over tal van andere onderwerpen. Tijdens deze 'Virtual Experience' krijgt u een goed beeld van hoe een schooldag van een leerling op Helen Parkhurst eruitziet. Voor de leerlingen zijn er verder leuke proefjes/opdrachten die zij thuis zelf kunt uitproberen.

Helaas zijn wij nu niet meer live via de chat beschikbaar om online uw vragen te kunnen beantwoorden, maar mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op en stuur een mail naar info@helenparkhurst.asg.nl. 

Letter speurtocht

Voor leerlingen hebben wij een leuke 'letter speurtocht' gemaakt. Tijdens de rondleiding zijn er 9 letters verstopt die samen 1 woord vormen.
(Het insturen van de juiste oplossing kan helaas niet meer, de prijswinnaars zijn al bekendgemaakt)

« ga terug