MENU

Live: Virtuele Open dag - 16 januari 2021

13 november 2020

Helen Parkhurst organiseert zaterdag 16 januari 2020 van 09:30 – 13:00 uur een live virtuele open dag. De open dag is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor het onderwijs op Helen Parkhurst.

Live: Virtuele Open dag - 16 januari 2021

 

Deelname

Inschrijven vooraf is niet nodig. Iedereen kan zaterdag 16 januari onze live virtuele open dag bezoeken en deelnemen aan de ‘Virtual Experience op Helen Parkhurst’ via de link op onze website. 

360 graden video’s

Tijdens de open dag loopt u virtueel ‘rond’ in school. Door middel van 360 graden video’s bieden wij een kijkje in onze school en geven informatie over de verschillende opleidingsmogelijkheden: (dalton)onderwijs, technasium, het bèta-mavo programma en topsportbegeleiding. 

Daarnaast is op de open dag informatie beschikbaar over de zorg/begeleiding op school en over tal van andere onderwerpen. Tijdens de open dag krijgt u een goed beeld van hoe een schooldag van een leerling op Helen Parkhurst eruitzien. Voor de leerlingen zijn er verder leuke proefjes/opdrachten die je thuis zelf kunt uitproberen.

Tenslotte zijn leerlingen en docenten van 9:30 tot 13:00 uur online beschikbaar om al uw vragen live via de chat te beantwoorden.

Open dag gemist?
Geen probleem, de ‘Virtual Experience op Helen Parkhurst’ is ook na 16 januari te bekijken. 

« ga terug