MENU

Succesvol benefietfestival voor KWF Kankerbestrijding

9 juli 2019

Op vrijdag 5 juli was er een succesvol benefietfestival voor KWF Kankerbestrijding op het Stadhuisplein in Almere. Het festival was georganiseerd door 600 technasiumleerlingen van HP en bracht tot nu toe 2641,00 euro op. Doneren kan nog steeds: https://is.gd/HPstrijdttegenkanker

Succesvol benefietfestival voor KWF Kankerbestrijding

De leerlingen hadden zelf voor dit goede doel gekozen en werkten tijdens de voorafgaande daltonweek aan de voorbereiding van een markt in de stad met kraampjes vol koopwaar, activiteiten en optredens.

In de kraampjes werd een bonte mengeling aangeboden van etenswaren, drankjes, sieraden, henna schilderen, pub quiz, beschilderde kledingstukken, vliegers, spulletjes voor een babyshower, knuffels, knutsels, groenstukjes, kaarsenhouders en wat al niet meer. Er was ook aan de kinderen gedacht met een springkussen. Vrijwilligers van het Flevoziekenhuis en Parkhuys Almere, een inloophuis voor iedereen die te maken krijgt met kanker, waren aanwezig, evenals ouders van de Ouderraad die zich bezig hielden met de verkoop van strippenkaarten om zo te voorkomen dat er contant geld rondging. Dit alles onder de bezielende leiding van docent Paula van Kempen.

Alle leerlingen die zich op een podium presenteerden met toneel, zang en dans konden rekenen op perfect geluid, verzorgd door onze eigen ervaren HPTP (HP technische ploeg). De optredens waren zeer de moeite waard om naar te kijken en naar te luisteren. Meer dan genoeg talent op HP!

Het werd een mooie, levendige en zonnige middag met veel bezoekers en een prachtige opbrengst die niet alleen valt uit te drukken in geld. Creativiteit, organisatietalent, samenwerking en meeleven met elkaar: het werd allemaal gestimuleerd door dit goede doel. Dank aan allen - inclusief schoolleiding - die dit mogelijk hebben gemaakt.

Doneren kan nog steeds: https://is.gd/HPstrijdttegenkanker

Een verslagje op Omroep Flevoland em foto’s staan op onze HP facebookpagina. Tik in: Helen Parkhurst. Heb je zelf geen facebook, ga dan naar de blauwe tekst Helen Parkhurst onderaan de gele kalender op de homepage van deze site.

« ga terug