MENU

Kantine

Tijdens pauzes kunnen leerlingen in de aula zitten, dit is ook de kantine. Helen Parkhurst wil een gezonde levensstijl bevorderen. Daarom verkoopt de kantine veel gezonde snacks en drankjes. Het betaalmiddel is contant geld. Alle leerlingen kunnen zich als vrijwilliger in de kantine aanmelden om mee te helpen in de keuken en achter de uitgiftebalie. Dit is voor een periode van zes weken één dag in de week in pauzes en daltonuur. De kantinebeheerders werken ook samen met leerlingen van zorg en welzijn die dit als stage doen. Ook is er een vaste ‘koffiecrew’ van leerlingen die meehelpen bij speciale gelegenheden op school.

Kluisje

Alle leerlingen hebben een kluisje in hun eigen afdeling. Daarin kunnen zij hun spullen opbergen zodat zij niet de hele dag met een zware tas hoeven rond te lopen. Voor vermissingen, ook uit de afsluitbare kluisjes, is de school niet aansprakelijk.

EHBO-koffers en liftsleutels

EHBO-koffers zijn er bij de conciërges, de administratie en de receptie in de centrale hal. Bij hen kan men ook ongevallen melden. Leerlingen die in het hoofdgebouw de lift moeten gebruiken, kunnen bij de conciërge een liftsleutel aanvragen.

Fietsenrekken en fietsreparatie

Voor leerlingen en medewerkers zijn er voldoende fietsenrekken op het schoolplein. Het is niet de bedoeling fietsen op een andere plaats buiten de hekken neer te zetten. Voor het plakken van een band of reparatie verwijzen wij naar de fietsenmaker in de buurt.