MENU

Kantine, aula en schooltuin

Tijdens pauzes kunnen leerlingen in de aula zitten, dit is ook de kantine, of in de schooltuin. Helen Parkhurst wil een gezonde levensstijl bevorderen. Daarom verkoopt de kantine veel gezonde snacks en drankjes. Alle leerlingen kunnen zich als vrijwilliger in de kantine aanmelden om mee te helpen in de keuken en achter de uitgiftebalie. De kantinebeheerders werken ook samen met oudere vrijwilligers en stagiairs. Verder is er een vaste ‘koffiecrew’ van leerlingen die meehelpen bij speciale gelegenheden op school.

Kluisje

Alle leerlingen hebben een kluisje in hun eigen afdeling. Daarin kunnen zij hun spullen opbergen zodat zij niet de hele dag met een zware tas hoeven rond te lopen. Voor vermissingen, ook uit de afsluitbare kluisjes, is de school niet aansprakelijk.

EHBO en liftsleutels

EHBO-koffers zijn er bij de conciërges, de administratie en de receptie in de centrale hal. Maar ook bij scheikundelokalen en gymzalen. Ongevallen worden gemeld bij de medewerkers van het ondersteunend personeel in de centrale hal of bij een bedrijfshulpverlener op de afdeling. Leerlingen die de lift moeten gebruiken, kunnen bij de conciërge een liftsleutel aanvragen.

Fietsenrekken en fietsreparatie

Voor leerlingen en medewerkers zijn er voldoende fietsenrekken op het schoolplein. Het is niet de bedoeling fietsen op een andere plaats buiten de hekken neer te zetten. Voor het plakken van een band of reparatie verwijzen wij naar de fietsenmaker in de buurt, waarvan er één vlakbij school zit.