MENU

Staat uw kind voor de schoolkeuze? Kom langs op onze informatieavonden van 15 en 16 november!

16 november

Ouders/verzorgers, leerlingen van de basisscholen groep 7/8 en overige belangstellenden zijn op beide avonden van harte welkom vanaf 19.00 uur (start tussen 19.00 en 19.45 uur). Lees meer »

Dyslexie spreekuur

21 september

Speciaal voor ouders/verzorgers met kinderen die dyslectisch zijn organiseert de bibliotheek in Almere een inloopspreekuur. Lees meer »

Absentie melden via ouderportaal

20 september

Als een leerling ziek is of om andere reden afwezig, dan bellen of mailen ouders/verzorgers vaak naar de school. Het afhandelen van deze telefoongesprekken en het verwerken van mails kost veel tijd. Daarom zou het ons helpen als u meldingen doet via het digitale ouderportaal. Dat is ook nog eens handiger voor uzelf: de meeste gegevens zijn al vooraf ingevuld. Lees meer »

Geen contant geld meer in de school

05 september

Helen Parkhurst is vanaf nu een school zonder contant geld. Geen gedoe met kleingeld, veilig en razendsnel betalen, niet meer in lange rijen bij de kantine. Leerlingen betalen door hun schoolpas bij de lezer naast de kassa te houden. Lees meer »

Nieuw systeem voor plannen

20 juli

Het Technasium van Helen Parkhurst is afgelopen jaar in de eerste klassen begonnen met het werken met een ‘planner’. Dat is een systeem waarin verschillende onderdelen staan om het plannen gemakkelijker te maken. De planner bevalt zo goed dat nu meer afdelingen hiermee gaan werken. Lees meer »

Berichten uit de Ouderraad

20 juli Berichten uit de Ouderraad

Een aantal projecten in de daltonweek van juli is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de ouderraad, bekostigd uit de jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage. Zowel leerlingen als docenten zijn blij met de bijzondere activiteiten. Lees meer »

A5 - multomap vervangt schoolagenda

14 juli

Nieuwe leerlingen klas 1 mavo en technasium én toekomstige leerlingen klas 2 technasium opgelet: je hoeft geen agenda aan te schaffen voor komend schooljaar! We gaan werken met een splinternieuw systeem voor het plannen van je schoolwerk. Lees meer »

Helen Parkhurst feliciteert alle geslaagden

03 juli Helen Parkhurst feliciteert alle geslaagden

Het is zover: de namen van alle examenleerlingen zijn bekend. We zijn trots op de resultaten. Op dinsdag 4 juli is de diplomauitreiking van havo/vwo. Op donderdag 6 juli volgt de mavo. Voor de meesten tijd voor een feestje. Lees meer »

Kalender / schoolbreed

Volledige kalender »
 • di 26 sep

  Ouderavond en voorlichting buitenlandse reizen havo en vwo bovenbouw

 • di 3 okt

  Avondvergadering Medezeggenschapsraad

 • di 10 okt

  Ouderraad - centrale start

 • di 17 okt

  Ontvangst groep 8 leerlingen

 • do 19 okt

  LOB ouderavond klassen 3 havo, 3 vwo en 3 technasium

 • ma 16 okt
  - vr 20 okt

  Buitenlandse reizen werkweek/LOB projectweek 3HV/AEL week/kamp klas 1

 • ma 23 okt
  - vr 27 okt

  Herfstvakantie