MENU

Stagelopen bij de AAOS

De Almeerse Academische Opleidingsschool (AAOS) is een geaccrediteerde opleidingsschool. Binnen de AAOS werken acht scholen voor voortgezet onderwijs samen met de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Utrecht en de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO, UvA) aan het opleiden van studenten. De scholen zijn: het Arte College, het Montessori Lyceum Flevoland, het Oostvaarderscollege, het Buitenhout College, Echnaton, de Meergronden, Pro Almere en Helen Parkhurst.

Binnen de AAOS richt men zich op het begeleiden en opleiden van studenten; daarnaast wordt ook gewerkt aan de professionalisering van docenten in de organisatie. Elke school heeft een uniek accent, zodat studenten kunnen kiezen voor een omgeving die het beste past. Er zijn stageplekken voor alle vakken en alle jaren. Tevens worden verschillende workshops en activiteiten aangeboden, waarmee studenten meer grip krijgen op hun toekomstig werkveld.

Stagelopen binnen de AAOS vraagt een actieve, onderzoekende en reflectieve houding van studenten. Daartegenover staat dat de grote verscheidenheid aan deelnemende scholen een rijke leeromgeving vormt, waar iedere student uitstekend - maar ook met veel plezier - begeleid wordt.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan voor een stageplek op onze school of een andere school van de Almeerse Academische Opleidingsschool.

Procedure: download het sollicitatieformulier hieronder en vul dit volledig in. Mail vervolgens je sollicitatie (formulier inclusief motivatiebrief en CV) alleen naar de schoolopleider van de school van je eerste keuze. Betreffende schoolopleider neemt vervolgens contact op (binnen twee weken).

Indien je niet kan worden geplaatst op de school van je eerste keuze, dan wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de schoolopleider van je volgende keuze.

Alleen sollicitaties die gestuurd zijn naar het juiste mailadres worden in behandeling genomen.

Het mailadres van onze school is:

Helen Parkhurst: schoolopleider@helenparkhurst.asg.nl

Sollicitatieformulier stage AAOS 2016.pdf