MENU

  Nieuws juli 2019

  Technasium ‘Escape’-project groot succes!

  15 juli 2019

  Hoe een technasiumproject resulteerde in een nieuwe 3.0 generatie Escape Room die in de prijzen valt. Puzzels moeten worden opgelost, deelnemers worden meegenomen in een kruising tussen een interactieve detective en een misdaadthriller waarin zij zelf een rol spelen. Lees meer »

  Succesvol benefietfestival voor KWF Kankerbestrijding

  09 juli 2019 Succesvol benefietfestival voor KWF Kankerbestrijding

  Op vrijdag 5 juli was er een succesvol benefietfestival voor KWF Kankerbestrijding op het Stadhuisplein in Almere. Het festival was georganiseerd door 600 technasiumleerlingen van HP en bracht tot nu toe 2641,00 euro op. Doneren kan nog steeds: https://is.gd/HPstrijdttegenkanker Lees meer »

  Harcourt Klinefelter opent jaarlijks Studium Generale

  09 juli 2019 Harcourt Klinefelter opent jaarlijks Studium Generale

  De centrale opening van het jaarlijks terugkerende Studium Generale voor de bovenbouw havo en vwo werd dit jaar verzorgd door Harcourt Klinefelter. Hij was de persvoorlichter en speechschrijver van Martin Luther King. Het wereldwijd verbreiden van de Droom van King werd zijn levenswerk. Lees meer »

  Succesvolle triathleten

  02 juli 2019 Succesvolle triathleten

  Zwemmen, fietsen, lopen. In een triathlon draait alles om doorzetten en uithoudingsvermogen. Op vrijdag 28 juni vond de vijfde editie plaats van de Rabobank Junior Challenge Zeewolde. Drie HP-leerlingen lieten zich van hun sportiefste kant zien en vielen in de prijzen. Lees meer »