MENU

  Nieuws november 2019

  HP- leerlingen geven les in Jordanië

  11 november 2019 HP- leerlingen geven les in Jordanië

  Sinds drie jaar bouwen onze technasium- leerlingen solarboten: dit zijn boten die duurzaam worden voortgedreven door zonne-energie. Dit doen zij onder de naam Dalton Blues. De leerlingen gaan hierover nu lesgeven op de Amman National School in Jordanië. Lees meer »

  Badmintontalent Noah Haase pakt titel in Denemarken

  11 november 2019 Badmintontalent Noah Haase pakt titel in Denemarken

  Bij het individuele badminton - toernooi van de Victor Denmark Junior U15 2019 in Odense heeft Noah Haase, topsportleerling uit klas H21, de titel gewonnen in het mannen-enkelspel. In de finale was hij met 21/13, 14/21, 22/20 te sterk voor de Deen Alexander Ringbæk. Lees meer »

  Bezoek aan Catharijneconvent en rondleiding in Utrecht

  11 november 2019 Bezoek aan Catharijneconvent en rondleiding in Utrecht

  Leerlingen van 4havo en 4vwo hebben voor het vak tekenen en handvaardigheid een bezoek gebracht aan Utrecht om zich te verdiepen in de middeleeuwen. Lees meer »

  Workshops graffiti/street art en textiel bedrukken

  07 november 2019 Workshops graffiti/street art en textiel bedrukken

  Tijdens de CKV week voor de herfstvakantie hebben alle 3mavo-leerlingen een workshop Graffiti gekregen van street art- kunstenaar Erik Fakkeldij. Ook ging een aantal 4mavo-leerlingen aan de slag met het bedrukken van stoffen onder begeleiding van textielkunstenares Bertina Slettenhaar. Lees meer »

  Bliksemstage in 2mavo

  07 november 2019 Bliksemstage in 2mavo

  In het kader van beroepsoriëntatie zijn de 2mavo-leerlingen dit jaar voor het eerst op bliksemstage geweest. Op donderdag 17 oktober gingen de leerlingen langs bij een bedrijf of organisatie om te kijken wat ze later kunnen worden. Ze kregen een rondleiding en mochten een handje meehelpen. Lees meer »