MENU

  Nieuws maart 2017

  450 HP- leerlingen gaan dansen als een ster

  01 maart 2017

  Op maandag 6 en dinsdag 7 maart nemen 450 leerlingen van Helen Parkhurst deel aan een groots opgezet dansproject: ‘Dansen als een ster’. De leerlingen worden begeleid door docenten en professionele dansers van de Stichting Dans en Theater. Lees meer »

  Onderzoek O & O naar biologisch afbreekbaar plastic

  01 maart 2017

  Drie 6vwo-leerlingen zijn voor het vak Onderzoek & Ontwerpen bezig met een meesterproef waarmee het examencijfer voor dit vak wordt bepaald. Vul de korte enquête in over milieubewust omgaan met plastic. Deze leerlingen zijn daarmee zeer geholpen! Lees meer »

  Scholierenverkiezingen Helen Parkhurst

  01 maart 2017

  Van woensdag 8 maart tot en met dinsdag 14 maart organiseert ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat - voor de 24e keer de landelijke Scholierenverkiezingen. Deze schaduwverkiezingen geven een indruk hoe de Nederlandse politiek eruit zou zien als jongeren het voor het zeggen hadden. Helen Parkhurst zal met alle ruim 1900 leerlingen aan de scholierenverkiezingen deelnemen. Lees meer »

  Technasiumleerlingen ontwerpen nieuwe brandweerkazerne voor Lelystad Airport

  01 maart 2017

  Technasiumleerlingen van Helen Parkhurst ontwierpen bij het vak Onderzoek en Ontwerpen een nieuwe brandweerkazerne voor Lelystad Airport, die voldoende capaciteit heeft om de toekomstige bedrijven op het vliegveldterrein te bedienen. Lees meer »

  Iedereen vrij op 5 mei

  06 maart 2017

  De school zal op vrijdag 5 mei gesloten zijn. Medewerkers en leerlingen zijn dan vrij. Lees meer »

  Kunstproject OudNieuw en eindexamenconcert mavo

  06 maart 2017

  Het thema van het eindexamenconcert van 4mavo dit jaar is 'Reaching out'. In het kader van 'iets doen voor een ander' doen zo'n 15 leerlingen vrijwillig mee met het kunstproject OudNieuw waarbij jongeren en ouderen in Stedenwijk elkaar vier keer ontmoeten middels kunst. Lees meer »

  Dromen van mavo- leerlingen

  08 maart 2017 Dromen van mavo- leerlingen

  Dit jaar zijn 'Dromen' het thema voor het mavo-eindexamen tekenen & handvaardigheid. Afgelopen donderdag 2 maart zijn de examenleerlingen daarom op excursie naar twee musea in Amsterdam geweest. Lees meer »

  Scholierenverkiezingen

  15 maart 2017 Scholierenverkiezingen

  Onze leerlingen namen op dinsdag 14 maart deel aan de landelijke Scholierenverkiezingen, georganiseerd door ProDemos. De opkomst was goed: 36 % (700 leerlingen) maakten gebruik van hun 'stemrecht'. Lees meer »

  Dansen als een ster: voor herhaling vatbaar

  15 maart 2017

  Op 6 en 7 maart namen 450 leerlingen van Helen Parkhurst deel aan een groots opgezet dansproject: ‘Dansen als een ster’. De leerlingen werden begeleid door docenten en professionele dansers van de Stichting Dans en Theater. Lees meer »

  Vwo-leerlingen onderzoeken 'Verborgen Familieleven'

  23 maart 2017

  Dit schooljaar heeft een groep vwo4/5-leerlingen van Helen Parkhurst deelgenomen aan de lesmodule "Verborgen Familieverleden'. De leerlingen gingen op zoek naar sporen van een overleden familielid, soms tot wel zeven generaties terug. Lees meer »