MENU

  Nieuws juli 2017

  Helen Parkhurst feliciteert alle geslaagden

  03 juli 2017 Helen Parkhurst feliciteert alle geslaagden

  Het is zover: de namen van alle examenleerlingen zijn bekend. We zijn trots op de resultaten. Op dinsdag 4 juli is de diplomauitreiking van havo/vwo. Op donderdag 6 juli volgt de mavo. Voor de meesten tijd voor een feestje. Lees meer »

  Helen Parkhurst doet mee aan het 36e International Arab Youth Congress

  03 juli 2017 Helen Parkhurst doet mee aan het 36e International Arab Youth Congress

  Voor de 9e keer alweer doet een delegatie van het Helen Parkhurst mee aan het International Arab Youth Congress in Amman, de hoofdstad van Jordanië. De Nederlandse afvaardiging vertrok afgelopen zondagochtend vanaf Schiphol en komt vrijdagmiddag 14 juli weer aan in Almere. Aan deze 7-daagse wereldwijde conferentie doen landenteams mee vanuit Amerika tot aan Pakistan. Lees meer »

  A5 - multomap vervangt schoolagenda

  14 juli 2017

  Nieuwe leerlingen klas 1 mavo en technasium én toekomstige leerlingen klas 2 technasium opgelet: je hoeft geen agenda aan te schaffen voor komend schooljaar! We gaan werken met een splinternieuw systeem voor het plannen van je schoolwerk. Lees meer »

  Berichten uit de Ouderraad

  20 juli 2017 Berichten uit de Ouderraad

  Een aantal projecten in de daltonweek van juli is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de ouderraad, bekostigd uit de jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage. Zowel leerlingen als docenten zijn blij met de bijzondere activiteiten. Lees meer »

  Nieuw systeem voor plannen

  20 juli 2017

  Het Technasium van Helen Parkhurst is afgelopen jaar in de eerste klassen begonnen met het werken met een ‘planner’. Dat is een systeem waarin verschillende onderdelen staan om het plannen gemakkelijker te maken. De planner bevalt zo goed dat nu meer afdelingen hiermee gaan werken. Lees meer »