MENU

  Nieuws mei 2018

  Gastsprekers voor Studium Generale gezocht!

  23 mei 2018

  Ook dit jaar wordt op Helen Parkhurst een Studium Generale georganiseerd voor de 4 havo en 4/5 vwo klassen. We zijn op zoek naar inspirerende gastsprekers. Het liefst bieden we een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan. Bent u een enthousiaste inspirerende spreker die wat uurtjes aan onze leerlingen wil besteden? Lees meer »

  EK Kwalificatie Schaken voor Daniël Kutchoukov

  23 mei 2018 EK Kwalificatie Schaken voor Daniël Kutchoukov

  Van 29 april tot en met 5 mei werden in Assen de Nederlandse Jeugdkampioen-schappen Schaken gespeeld. Daniël Kutchoukov uit klas T26 veroverde een tweede plaats en is daarmee in de categorie tot 14 jaar de op één na beste schaker van Nederland. Hij heeft zich hiermee gekwalificeerd voor het EK Schaken in augustus in Letland. Lees meer »

  Excursie naar Lille

  22 mei 2018 Excursie naar Lille

  Op 26 april gingen alle 4vwo- en 4havo- leerlingen met Frans in het pakket op excursie naar Lille. Verslagje van drie leerlingen uit V44. Lees meer »

  Turnster Yara Hazelaar terug na blessure

  22 mei 2018 Turnster Yara Hazelaar terug na blessure

  Yara Hazelaar uit klas H42 heeft op 10 mei de tweede plaats veroverd bij het internationaal IAG turntoernooi in 's Hertogenbosch. Lees meer »

  Deelname aan het International Arab Youth Congress in Amman, Jordanië

  22 mei 2018

  Van 10 tot en met 16 juli 2018 nemen vier leerlingen van Helen Parkhurst deel aan het 37e International Arab Youth Congress. Het thema van dit congres is Youth Participation in Gender Equality for Sustainable Development. Het congres wordt gehouden in de hoofdstad van Jordanië, Amman. Lees meer »

  Vacature nieuwe rector

  10 mei 2018

  Rector Theo Jaspers neemt met ingang van het nieuwe schooljaar afscheid van Helen Parkhurst. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe rector. Lees meer »