MENU

  Nieuws februari 2017

  Afsluiting Spoorbaanpad t/m 10 maart

  01 februari 2017

  Het Spoorbaanpad in de omgeving van Helen Parkhurst is van 30 januari t/m 10 maart afgesloten vanwege werkzaamheden langs het spoor. Lees meer »

  HP-leerling Mike Ebbe gaat naar het EK Snooker

  06 februari 2017 HP-leerling Mike Ebbe gaat naar het EK Snooker

  HP-leerling Mike Ebbe uit klas H43 blijkt een waar snookertalent. Hij speelt pas twee jaar snooker en mag nu deelnemen aan het European Snooker Championship op Cyprus van 5 t/m 8 maart. Lees meer »

  Opbrengsten voor goede doelen

  08 februari 2017 Opbrengsten voor goede doelen

  In december hebben leerlingen van Helen Parkhurst diverse acties gevoerd voor goede doelen. Dit gebeurde zowel tijdens de daltonweek als in de periode tot aan de kerstvakantie. Een inzamelingsactie voor Voedsel Loket Almere (VLA) leverde 12 dozen voedsel en 160 euro op. Een kerstactie voor Duchenne Heroes leverde ruim 280 euro op. Lees meer »

  Extra examenbegeleiding in Almere

  09 februari 2017

  De slagingskans van uw zoon/dochter vergroten? Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de examens, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan door LYCEO georganiseerde examentrainingen. Deze vinden t.z.t. plaats op De Meergronden. Lees meer »

  Plaza Almere timmert aan de weg

  09 februari 2017 Plaza Almere timmert aan de weg

  Tijdens de open dagen van 19 en 21 januari wisten bezoekers de stand van Plaza Almere goed te vinden. Plaza Almere is een schoolproject waarbij leerlingen worden ondersteund bij de ontwikkeling van hun eigen bedrijf. De jonge ondernemers hebben op deze manier reclame voor hun bedrijfje kunnen maken. Lees meer »

  Vragen voor burgemeester Franc Weerwind

  16 februari 2017

  Tijdens de open dagen van Helen Parkhurst heeft een fors aantal kinderen en ouders vragen bedacht voor burgemeester Franc Weerwind. Dit in het kader van het vak maatschappijleer van docent Bram Koedam. Lees meer »