MENU

Buitenlandse reizen

27 oktober 2017

Van 14 tot en met 20 oktober gaan leerlingen van 4mavo, 5havo en 5vwo op werkweek. Ook dit jaar houden leerlingen en begeleiders een aantal blogs bij tijdens de reis.

Voor de thuisblijvers is het altijd leuk om te zien wat de leerlingen beleven. Ga voor de blogs naar de button Studieaanbod> Buitenlandse reizen op deze site.

Dit jaar zijn de bestemmingen: Toscane, Bilbao en San Sebastian, Berlijn en Krakau en Londen. Daarnaast is er een Adventure-reis in de Franse Alpen.

Afgelopen schooljaar hebben de leerlingen samen met hun ouders/verzorgers een keuze kunnen maken uit het aanbod. Daarna is tijdens de mentorlessen veel aandacht besteed aan de voorbereidingen en hebben de leerlingen gewerkt aan thema's rond de reisbestemmingen. Voor ouders/verzorgers was er onder meer  een informatieavond in september, waarop zij alle vragen konden stellen aan de begeleiders van de reizen.

Op reis gaan met een groep leeftijdsgenoten is een ervaring voor het leven. We merken dat altijd weer als de leerlingen terug komen. We wensen iedereen een fantastische werkweek toe en behouden thuiskomst.

 

 

 

« ga terug