MENU

Gastsprekers voor Studium Generale gezocht!

23 mei 2018

Ook dit jaar wordt op Helen Parkhurst een Studium Generale georganiseerd voor de 4 havo en 4/5 vwo klassen. We zijn op zoek naar inspirerende gastsprekers. Het liefst bieden we een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan. Bent u een enthousiaste inspirerende spreker die wat uurtjes aan onze leerlingen wil besteden?

Hoe ziet het Studium Generale eruit?

Het doel van het Studium Generale is om onze leerlingen kennis te laten maken met de wereld buiten de schoolmuren. Hiervoor nodigen wij gastsprekers uit verschillende disciplines uit: mensen uit de wetenschap (universiteit en hogeschool), mensen uit de medische wereld, het (technisch) bedrijfsleven, hulpverlening, de kunstwereld en de dienstverlenende sector. Wij bieden het Studium Generale aan voor onze bovenbouwleerlingen van 4havo, 4vwo en 5vwo van alle profielen (Cultuur & Maatschappij, Economie & Maatschappij, Natuur & Techniek en Natuur & Gezondheid).

Dit jaar vindt het Studium plaats op woensdag 4, donderdag 5, maandag 9 en dinsdag 10 juli. In de ochtend van 09.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.

Naast enorme dankbaarheid van onze leerlingen voor uw inzet bieden wij u een lekkere lunch aan en hebben wij voor u een leuke attentie.

Interesse?

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet. Uiteraard staat vragen vrij. Mail naar directiesecretaresse Karen Dijkhof: k.dijkhof@helenparkhurst.asg.nl

« ga terug