MENU

Informatieavonden geslaagd

26 november 2018

De informatieavonden van 21 en 22 november zitten er al weer op. De avonden waren georganiseerd voor iedereen die voor de schoolkeuze staat. Een mooi aantal bezoekers en enthousiaste reacties waren ons deel.

Wij kunnen terugkijken op geslaagde avonden. Na ontvangst in de hal door onze stewards (hulpleerlingen) en onderwijsondersteunend personeel, konden kinderen in de hal een kaartje halen voor een workshop dalton, technasium of bèta mavo. Alle kinderen konden een plek krijgen in een lesje van hun voorkeur. Ouders haalden daarna een kaartje voor hun eigen voorlichting: een powerpoint die werd toegelicht door docenten en hulpleerlingen. Na afloop troffen ouders en kinderen elkaar bij het lokaal van de workshop. Iedereen was weer snel herenigd. Een aantal ouders had nog vragen van uiteenlopende aard, die in de aula door medewerkers konden worden beantwoord. 

Dit jaar hebben we in totaal 938 ouders en 691 leerlingen ontvangen. Dat is iets minder dan vorig jaar, maar wel mooie aantallen waar we trots op mogen zijn. Mocht u de gehouden presentatie voor ouders/verzorgers alsnog of nogmaals willen bekijken, open dan onderstaande powerpoint.

PPT Informatieavonden november 2018-2.pptx

Meer informatie op deze site bij 'Nieuwe leerlingen'. Let op: aanmelden vóór 1 maart.

Kom ook naar onze Open Dag op zaterdag 2 februari van 9.30 tot 13.00 uur!

 

« ga terug