MENU

Selectie voor de Jordaniëreis!

12 april 2017

Van 5 tot 12 juli mogen vier leerlingen van Helen Parkhurst deelnemen aan het International Arab Youth Congress in Amman, de hoofdstad van Jordanië. Iets voor jou?

Selectie voor de Jordaniëreis!

Van de leerlingen die Nederland mogen vertegenwoordigen wordt verwacht dat zij veel talent hebben in een kunstdiscipline zoals zang, dans en/of drama. Daarnaast moet jij je uitstekend kunnen redden in de Engelse taal en over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om in het Engels te kunnen meedenken en meediscussiëren over thema’s zoals immigratie, samenwerking, innovatie en onderwijs.

Als jij je aangesproken voelt, stuur dan een mailtje met een filmpje van 2 tot 3 minuten over jezelf. Stel jezelf in dit filmpje voor, vertel wat jouw motivatie is om mee te doen aan het congres en laat zien en horen wat jouw culturele talent is.  
Op basis hiervan wordt een eerste selectie gemaakt. Alle inzendingen krijgen bericht. Degenen die door zijn naar de volgende ronde, worden vervolgens ingepland om te debatteren in het Engels. Onze delegatie zal bestaan uit 2 jongens en 2 meisjes. Let op: er kunnen slechts 4 leerlingen mee!

Stuur jouw filmpje, liefst via www.wetransfer.com, naar s.mei@helenpark.nl. Filmpjes moeten zijn ingeleverd uiterlijk 14 april 2017. Begeleidend docent: Steven Mei.

 

« ga terug