MENU

Uitwisseling met Frankrijk

5 december 2018

In maart dit jaar is een groep 2e klassers op uitwisseling geweest naar Frankrijk. Daar hebben zij geleerd over en van de Franse taal en cultuur met een groep Franse leeftijdsgenoten. Na een week te gast te zijn geweest in Frankrijk hebben de leerlingen afscheid van elkaar genomen. Maart van dit schooljaar is het de beurt aan onze leerlingen om de Franse groep te ontvangen.

De Franse leerlingen worden een week lang ondergedompeld in de Nederlandse cultuur. Er staan excursies naar de Zaanse schans, het Rijksmuseum en het Tropenmuseum op het programma. Ook komen de Franse leerlingen een hele dag op Helen Parkhurst werken aan een O & O opdracht. De ouders van onze leerlingen worden dan uitgenodigd voor een presentatie. In de avonden wordt gewerkt aan interculturele activiteiten in de jeugdherberg in Heemskerk waar de hele groep ook overnacht.

Om het project volledig te kunnen financieren is er nog een bedrag van 2000 euro nodig. Hiervoor vragen onze leerlingen uw hulp. De hele maand december zijn onze leerlingen bezig met acties om dit geld op te kunnen halen. Zij hebben hiervoor een Crowdfundingsactie opgezet. Doneer en volg hen in de aanloop naar een bijzondere uitwisselingsweek.

https://www.gofundme.com/helen-parkhurst-uitwisselings-project/donate

Of maak een bedrag over naar:

 Helen Parkhurst  NL51INGB0000739115

Met vermelding van de volgende code: 02I01 Uitwisseling 

 

« ga terug