MENU

Gezocht: sponsoren voor Dalton Blues auto

28 februari 2020

Elf enthousiaste technasium- leerlingen bouwen een elektrische kart om daarmee straks ‘schoon’ te kunnen racen en aandacht te vragen voor een ‘schonere’ wereld. De eerste resultaten zijn er, maar zij hebben nog sponsoring nodig om deel te kunnen nemen aan de EraCup, een wedstrijd met Nederlandse en Belgische teams.

Gezocht: sponsoren voor Dalton Blues auto

De leerlingen aan het woord:

Wij zijn het team Dalton Blues kart van het  Helen Parkhurst  uit  Almere. We zijn elf enthousiaste leerlingen die deelnemen aan de Greenpowerbenelux ERA cup (https://eracup.net) Wij zijn nieuwsgierig naar nieuwe technische mogelijkheden op het gebied van schone energie. Door het bouwen van een elektrische kart hopen wij enerzijds meer te weten te komen over schoon racen en anderzijds samen met verschillende bedrijven een steentje bij te dragen aan een schonere wereld zonder CO2 uitstoot.

Wij hopen dat we sponsoren kunnen vinden die een financiële bijdrage willen leveren om ons te steunen in onze race voor een schonere wereld. Met de kart gaan we racen tegen Nederlandse en Belgische teams in onder andere Antwerpen, Lelystad en - als het door kan gaan met de verbouwingen - zelfs op circuit Zandvoort.

Elke bijdrage is van harte welkom. Dus wilt u/wil je ons particulier steunen? Heel graag. We zijn blij met elke euro. Tegelijk zoeken we ook sponsoren vanuit het bedrijfsleven. Deze sponsoren krijgen er natuurlijk ook wat voor terug. Dit kan gebeuren door middel van het logo plaatsen op onze karts, onze kleding en vermeldingen op onze social media - kanalen. Klik op de link voor meer informatie:

sponsor plan auto.pdf

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via Daltonbluesauto@gmail.com

Rekeningnummer:

NL51 INGB 000 7391 15
Ten name van: Helen Parkhurst
Onder vermelding van: Sponsoring Benelux Challenge

Instagram: Daltonblues.car

Facebook: Dalton Blues

LinkedIn: Dalton blues auto

 

Alvast bedankt voor uw hulp!

Met vriendelijke groeten,

Team Dalton Blues (kart)

« ga terug