MENU

Proeflessen voor leerlingen uit groep 7 & 8

6 november 2020

Wij organiseren op vier momenten vóór en ná de kerstvakantie proeflessen bij ons op school voor leerlingen van groep 7 en 8, om ook leerlingen nader kennis te laten maken met onze school. Leerlingen kunnen daarbij kiezen uit een proefles Dalton onderwijs, Technasium of Bèta-mavo. Klik op 'Lees meer' om te weten te komen hoe u uw kind hiervoor kunt aanmelden!

Proeflessen voor leerlingen uit groep 7 & 8

Donderdag 29 oktober hebben wij een informatieavond voor ouder(s) en verzorger(s) van leerlingen uit groep 7 & 8 georganiseerd. Wij begrijpen heel goed dat leerlingen ook nader kennis willen maken met de school. Om die reden organiseren wij voor leerlingen uit groep 7 en 8 vóór en ná de kerstvakantie op vier momenten proeflessen. Leerlingen kunnen daarbij kiezen uit een proefles Dalton onderwijs, Technasium of Bèta-mavo

Aan het begin van de proefles laten wij zien hoe een schooldag van een leerling op Helen Parkhurst eruit ziet. Op die manier kunnen leerlingen zelf ontdekken of Helen Parkhurst een school is die bij hen past.

De proeflessen vinden plaats op de volgende data:
- dinsdag 24 november van 15:30 – 16:30 uur (al geweest)
- woensdag 25 november van 15:00 – 16:00 uur (al geweest)

- woensdag 13 januari van 15:00 – 16:00 uur 
- donderdag 14 januari van 15:30 – 16:30 uur

(Let op: u kunt zich inschrijven tot 1 week vóór de genoemde datum)

Aanmelding

Met behulp van dit digitale inschrijfformulier bieden wij u de mogelijkheid om uw voorkeur voor een datum en proefles aan ons kenbaar te maken. Wij adviseren uw kind aan te melden voor een proefles die aansluit bij zijn/haar niveau en interesse.

Wij proberen alle leerlingen in te delen voor een proefles. Bij onvoldoende bezetting en plekken (mede het gevolg van alle corona maatregelen) geven wij echter voorrang aan leerlingen uit groep 8.

U ontvangt in de week vóór 24 november of in de week vóór 13 januari bericht over de datum en de les die uw kind bij ons op school kan bijwonen.

« ga terug