MENU

Inschrijven voor komend schooljaar tot uiterlijk 1 maart a.s.

De meeste ouders/verzorgers en leerlingen die voor de schoolkeuze staan, weten inmiddels dat aanmelden kan tot uiterlijk 1 maart a.s. Belangrijk : Voor alle leerlingen geldt dat de aanmelding vanaf 1 maart in behandeling wordt genomen, zodra de adviezen van de basisschool bekend zijn. Het maakt dus geen verschil of u uw kind aanmeldt op 1 januari of op 28 februari. Ook niet vanwege de leerlingenstop. U kunt dus rustig de tijd nemen, maar houd wel rekening met voorjaarsvakantie en postbezorging. Het aanmeldingsformulier kunt u ook persoonlijk langsbrengen op Bongerdstraat 1. Let op: de voorjaarsvakantie is van 24 februari t/m 4 maart. Dan is de school gesloten. Advies is dus: aanmelden uiterlijk 23 februari.


Wij maken uiterlijk op 19 maart per brief bekend of uw kind is toegelaten tot Helen Parkhurst of dat er moet worden geloot. Op het aanmeldingsformulier geeft u ook een school van tweede keuze aan. Vergeet niet uw kind op die school van tweede keuze ook aan te melden. Dan is er gegarandeerd plek.

Let op: Bij de aanmelding een kopie inleveren van een officieel document met daarop naam, geboortedatum en burgerservicenummer (BSN) van uw zoon/dochter én het formulier van de basisschool met het voorlopige schooladvies.

Materialen

Bij uitgeverij Iddink bestel je ieder jaar schoolboeken. Daarnaast moet je zelf ook materialen in de winkel kopen, zoals pennen en schriften en een etui. We gaan er ook vanuit dat je over een eigen een laptop of tablet beschikt. En je hebt sportkleding en sportschoenen nodig voor bewegingsonderwijs (gym). De informatie staat ook in het welkomstboekje voor eerstejaars leerlingen dat je krijgt/kreeg op de kennismakingsdag in juli. Lees verder >>

Mogelijke leerroutes

Op dit gedeelte van de site staat een flyer van het decanaat met daarin de mogelijke leerroutes voor leerlingen op Helen Parkhurst. Lees verder »

Filmpjes en foto’s

Er zijn een aantal filmpjes gemaakt door de leerlingen, docenten en een ingehuurde filmploeg. Verder staan er veel foto's op onze Facebook-pagina. Lees verder »