MENU

Informatieavonden

Ouders/verzorgers, leerlingen van groep 7/8 en andere belangstellenden kunnen tijdens de informatieavonden kennismaken met ons daltononderwijs:

Woensdag 15 november 2017

19.30 - 21.00 uur

Donderdag 16 november 2017

19.30 - 21.00 uur

Start tussen 19.00 uur en 19.45 uur. Eindtijd: mogelijk 21.15 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Er zijn workshops voor de leerlingen:

1. Dalton op HP (voor mavo, havo en vwo)

2. Technasium op HP (voor havo en vwo)

3. Bèta mavo op HP (voor mavo)

Voor de workshops kunnen de leerlingen een kaartje halen bij de tafels in de aula. Kom op tijd, dan is er nog plek.

Ouders/verzorgers krijgen in andere lokalen een algemene presentatie door docenten en leerlingen. Ook voor deze presentaties halen ouders/verzorgers eerst een kaartje in de aula.

Rond 21.00 uur kunnen de ouders/verzorgers hun kind/kinderen ophalen bij het lokaal dat op het meegegeven kaartje staat vermeld. In het lokaal van de workshop kunnen de docenten kort op uw specifieke vragen ingaan over technasium, bèta mavo of dalton.

In de aula zijn medewerkers en schoolleiding aanwezig om iedereen op te vangen en om algemene vragen te beantwoorden. U krijgt op deze avond ook een schoolbrochure en flyers met informatie over ons aanbod. Hierbij zitten ook flyers over topsport en zorg en begeleiding.

Wilt u met meer docenten of leerlingen spreken of een sfeerbeeld van de school in bedrijf krijgen, dan bent u van harte welkom tijdens onze open dagen in januari.

Tip: het is handig als u én uw kind een mobiele telefoon meeneemt. Soms eindigen presentaties of workshops niet precies op hetzelfde moment en dan is het handig dat u elkaar goed kunt bereiken.

Open dagen (de school in bedrijf)

Donderdag 25 januari 2018 19.00 - 21.00 uur

Zaterdag 27 januari 2018 10.00 - 12.30 uur

AANMELDEN/INSCHRIJVEN KAN VÓÓR 1 MAART 2018!

Bij het plaatsen van een leerling gaan wij uit van het eindadvies van de basisschool dat ondermeer wordt gegeven op basis van de schoolresultaten in groep 6,7 en 8. Lees verder »

Materialen

Bij uitgeverij Iddink bestel je ieder jaar schoolboeken. Daarnaast moet je zelf ook materialen in de winkel kopen, zoals pennen en schriften en een etui. We gaan er ook vanuit dat je over een eigen een laptop of tablet beschikt. En je hebt sportkleding en sportschoenen nodig voor bewegingsonderwijs (gym). De informatie staat ook in het welkomstboekje voor eerstejaars leerlingen dat je krijgt/kreeg op de kennismakingsdag in juli. Lees verder >>

Mogelijke leerroutes

Op dit gedeelte van de site staat een flyer van het decanaat met daarin de mogelijke leerroutes voor leerlingen op Helen Parkhurst. Lees verder »

Filmpjes en foto’s

Er zijn een aantal filmpjes gemaakt door de leerlingen, docenten en een ingehuurde filmploeg. Verder staan er veel foto's op onze Facebook-pagina. Lees verder »