MENU

Informatieavond:

 

donderdag 29 oktober

18.30 - 20.00 uur

(eindtijd 21.00 uur)

 

Open dag:

 

zaterdag  16 januari

9.30 - 13.00 uur

 

Tijdens de informatieavond vertellen onze docenten met behulp van een powerpoint over het  (dalton)onderwijs op Helen Parkhurst. Tijdens de open dag worden er uiteenlopende activiteiten  georganiseerd om een goed beeld te geven van ons aanbod.  Naast doen en kijken kunnen de leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers  dan ook uitgebreid praten met leerlingen en docenten en al hun vragen stellen.  Het kan zijn dat het programma wordt aangepast vanwege coronamaatregelen.

Wilt u uw kind aanmelden voor komend schooljaar? Ga dan naar 'Aanmelden' op deze site. Daar vindt u te zijner tijd de benodigde informatie en het inschrijfformulier. 

Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen naar: 036 5357000

Inschrijven?

Ga naar de button 'Aanmelden' in het rechtermenu.

Kiesjeschoolinalmere

Klik op de link hieronder voor de presentatie van HP op de scholenmarkt Kiesjeschoolinalmere

PPT Scholenmarkt Helen Parkhurst 2019.pptx

Meer informatie over alle Almeerse scholen? Ga naar www.kiesjeschoolinalmere.nl

Opmerking hierbij: we hanteren niet langer de voorwaarde dat een leerling een plus-advies nodig heeft voor technasium of bèta mavo. Een 'enkelvoudig' havo of vwo - advies voor technasium of een mavo- advies voor bèta mavo is voldoende. Wel moet rekening worden gehouden met een enigszins verzwaard programma waarbij een extra vak wordt gegeven binnen dezelfde lestijd.

Materialen

Bij uitgeverij Iddink bestel je ieder jaar schoolboeken. Daarnaast moet je zelf ook materialen in de winkel kopen, zoals pennen en schriften en een etui. We gaan er ook vanuit dat je over een eigen een laptop of tablet beschikt. En je hebt sportkleding en sportschoenen nodig voor bewegingsonderwijs (gym). De informatie staat ook in het welkomstboekje voor eerstejaars leerlingen dat je krijgt/kreeg op de kennismakingsdag in juli. Lees verder >>

Mogelijke leerroutes

Op dit gedeelte van de site staat een flyer van het decanaat met daarin de mogelijke leerroutes voor leerlingen op Helen Parkhurst. Lees verder »

Filmpjes en foto’s

Bij het gebruik van beeldmateriaal houden wij ons aan de privacywetgeving. Lees verder »