MENU

Informatieavonden

Woensdag 21 november 2018

Donderdag 22 november 2018

Inloop vanaf 19.00 uur. Start voorlichting en workshops rond 19.30 uur. Einde uiterlijk 21.15 uur.

Leerlingen van de basisscholen groep 7/8 en hun ouders/verzorgers zijn welkom vanaf 19.00 uur. Advies: kom op tijd en neem allebei een mobiel mee om elkaar te kunnen bereiken.

Voor leerlingen van groep 7/8 zijn er workshops:

1. Dalton op HP (voor mavo, havo en vwo)

2. Technasium op HP (voor havo en vwo)

3. Bèta mavo op HP (voor mavo)

Voor de workshops kunnen de leerlingen een kaartje halen bij de tafels in de aula (tegenover het podium). Kom op tijd, dan is er nog plek. Van tevoren inschrijven is niet mogelijk.

Voor de ouders/verzorgers is er voorlichting in lokalen door docenten en leerlingen. Ook voor deze presentaties halen ouders/verzorgers eerst een kaartje in de aula (bij het podium).

Rond 21.00 uur haalt u uw kind(eren) op bij het lokaal dat op het meegegeven kaartje staat vermeld.

Verzoek om jongere kinderen zoveel mogelijk thuis te laten met een oppas. Parkeren is gratis rond de school, maar het aantal plaatsen is beperkt. Kom daarom met de fiets of bus als dat mogelijk is.

Het programma is overigens op beide avonden hetzelfde.

Open dag

Zaterdag 2 februari 2019

9.30 – 13.00 uur (vrije inloop)

Tijdens de open dag is de school ‘in bedrijf’. Iedereen kan rondlopen om sfeer te proeven, diverse presentaties vinden plaats, er is een informatiemarkt in de aula en bezoekers kunnen aan diverse activiteiten deelnemen.

Ook op deze open dag verzoek om zoveel mogelijk met de fiets of bus te komen. Parkeren is gratis rond de school, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Materialen

Bij uitgeverij Iddink bestel je ieder jaar schoolboeken. Daarnaast moet je zelf ook materialen in de winkel kopen, zoals pennen en schriften en een etui. We gaan er ook vanuit dat je over een eigen een laptop of tablet beschikt. En je hebt sportkleding en sportschoenen nodig voor bewegingsonderwijs (gym). De informatie staat ook in het welkomstboekje voor eerstejaars leerlingen dat je krijgt/kreeg op de kennismakingsdag in juli. Lees verder >>

Mogelijke leerroutes

Op dit gedeelte van de site staat een flyer van het decanaat met daarin de mogelijke leerroutes voor leerlingen op Helen Parkhurst. Lees verder »

Filmpjes en foto’s

Bij het gebruik van beeldmateriaal houden wij ons aan de privacywetgeving. Lees verder »