MENU

Informatieavonden en open dag

Elk jaar organiseren wij twee informatieavonden in november voor ouders/verzorgers en leerlingen van groep 7/8. Ouders/verzorgers krijgen algemene voorlichting van docenten en leerlingen over het daltononderwijs en wat onze school verder bijzonder maakt. De basisschoolleerlingen die voor de schoolkeuze staan krijgen een workshop (proeflesje) aangeboden.

Informatieavonden:

Woensdag 21 november 2018 19.30 – 21.00 uur

Donderdag 22 november 2018 19.30 – 21.00 uur

Inloop vanaf 19.00 uur. Start voorlichting en workshops aansluitend.

Advies: kom op tijd en zorg dat u en uw kind(eren) allebei een mobieltje bij zich hebben.

Tijdens de open dag is de school ‘in bedrijf’. U kunt rondlopen om sfeer te proeven, diverse presentaties vinden plaats, er is een informatiemarkt in de aula en leerlingen kunnen aan allerlei leuke activiteiten meedoen.

Open dag:

Zaterdag 2 februari 2019 10.00 – 12.30 uur (vrije inloop)

Gratis parkeren! Het aantal parkeerplaatsen vlakbij school is wel beperkt, dus kom met de fiets of bus als dat mogelijk is. Anders is er verderop ook parkeergelegenheid in de wijk, o.a. achter de hoge flat aan de overkant.

Materialen

Bij uitgeverij Iddink bestel je ieder jaar schoolboeken. Daarnaast moet je zelf ook materialen in de winkel kopen, zoals pennen en schriften en een etui. We gaan er ook vanuit dat je over een eigen een laptop of tablet beschikt. En je hebt sportkleding en sportschoenen nodig voor bewegingsonderwijs (gym). De informatie staat ook in het welkomstboekje voor eerstejaars leerlingen dat je krijgt/kreeg op de kennismakingsdag in juli. Lees verder >>

Mogelijke leerroutes

Op dit gedeelte van de site staat een flyer van het decanaat met daarin de mogelijke leerroutes voor leerlingen op Helen Parkhurst. Lees verder »

Filmpjes en foto’s

Bij het gebruik van beeldmateriaal houden wij ons aan de privacywetgeving. Lees verder »